Cursus Inspectierapporten beoordelen en reviewen

map-beoordelenreviewen-17020 (FILEminimizer)De halve dagcursus Inspectierapporten beoordelen en reviewen werd voor Technisch Managers opgezet en wordt ten dele als een workshop gegeven.

Het behoort tot de taken van de Technisch Manager de kwaliteit van het inspectiewerk te monitoren. Daartoe behoort onder andere het beoordelen van de opgestelde inspectierapporten en het zogenaamde reviewen (“opnieuw zien”) van de ingeleverde inspectierapporten. Het reviewen is het nakijken met bijzondere aandacht voor bepaalde categorieën van fouten. De resultaten van het reviewen maken later deel uit van de beoordeling van de kwaliteit van het geleverde inspectiewerk, van het functioneren van de inspecteur en de beoordeling van de organisatie in zijn geheel.

De resultaten en kengetallen van de reviews van de inspectierapporten leveren het management belangrijke input.

Tijdens deze cursus is de docent gaarne bereid enkele voorbeelden van aanwezige inspectierapporten te reviewen. Naar aanleiding van deze praktijk demonstratie kan daarna de cursist zelf enkele reviews uitvoeren en het geleerde toepassen.

Indien de Inspectie Software AudiMAX gebruikt wordt, zal de docent de feature review en de weergave van de reviewuitslagen in het dashboard als uitgangspunt nemen.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

Overige opleidingen:

Introductie ISO/IEC 17020 Company mentaliteit Interne auditor ISO/IEC 17020:2012 Klachten- en afwijkingenmanagement Opstellen kwaliteitshandboek ISO/IEC 17020:2012 Rapporteren van inspecties Managementreview
 Introductie
17020
 Company
mentaliteit
 Interne
Auditor
 Klachten-
en
Afwijkingen
management
 Opstellen
Kwaliteits-
handboek
17020
 Rapporteren
van
inspecties
 Management-
review